Amenajari si Instalatii

Aceste lucrari asigura functionalitatea constructiei prin realizarea pardoselilor , tamplariei , izolatiilor termice , fonice si hidrofuge si pentru imbunatatirea aspectului estetic si de confort.

Principalele lucrari de acest gen sunt:

1) Pardoselile trebuie sa asigure buna circulatie , rezistenta la uzura , intretinere , aspectul estetic , caldura etc.

2) Tamplaria asigura inchiderea golurilor de circulatie , luminozitate si aerisire , putand fi realizate din lemn , metal, mase plastice , termopan , etc.

3) Tencuielile si placajele (interioare si exterioare ) indeplinesc functia de protectie , aspect estetic , trebuind sa fie durabile , ieftine si usor de intretinut .

4) Zugravelile si vopsitoriile asigura protectia contra agentilor exteriori , conditiile de higiena , aspect placut si intretinere usoara tuturor elementelor de constructii , expuse agentilor atmosferici atat in interiorul constructiei cat si in exterior.

5) Invelitoarea( acoperisul )protejeaza constructia contra actiunilor intemperiilor .

6) Izolatii termice si fonice se aplica peretilor acoperisului , fundatiilor , subsolurilor si pardoselilor . Hidroizolatiile sunt verticale si orizontale si trebuie sa asigure o protectie continua necesitant o atentie importanta la racordurile intre protectia orizontala si cea verticala.

Hidroizolatia asigura protectia contra umezelii solului , apelor cu si fara presiune hidrostatica .

Protectia contra apelor este in functie de : modul cum actioneaza apa din sol; durata de actiune ; umiditatea mediului inconjurator ; agresivitatea apei in raport cu materialele din care sunt executate constructiile ; tasarile; dilatarile; contractia constructiei ; caracteristicile materialelor de izolatie; tehnologia de aplicare a izolatiei .

Manoperaconstructii.ro, executa lucrari de : amenajari interioare , exterioare , termosistem , acoperis , tamplarie termopan , izolatii termice si fonice , hidroizolatii cu echipe specializate din Bucuresti , Iasi si Cluj Napoca .