Constructii hale si depozite

In realizarea constructiilor de hale, spatii depozitare si spatiilor cu destinatia de birouri manoperaconstructii.ro colaboreaza cu lideri consacrati pentru acest tip de lucrari, fiind unul dintre principalii furnizori al materialelor necesare realizari acestor tipuri de constructii,  acest lucru reducand seminficativ executia si pretul total al constructiilor realizate prin societatea noastra.

Unul din colaboratori principali al manoperaconstructii.ro este Eurohale Antreprenor SRL. Cu un bogat portofoliu de lucrari la nivel national si specializata in constructia de hale, spatii depozitare, birouri si  structuri metalice, Eurohale Antreprenor SRL executa lucrari de inalta calitate fiind certificata ISO si avand investitii in utilaje de constructii de peste doua milioane de euro.

Efectuam proiectare si executie pentru hale, spatii depozitare si cu destinatie de birouri oriunde in tara, dispunem de personal calificat, garantam buna executie si profesionalism in realizarea oricarui tip de proiect. Asiguram de asemenea consultanță de specialitate pentru stabilirea si implementarea fluxurilor tehnologice.

Halele pe structura metalica si beton pot avea diferite destinatii:

  • productie industriala
  • depozitare en-gros & en-detail(pentru orice fel de marfuri – inclusiv alimentare)
  • centre logistice diverse (transporturi, distributie, antrepozite)
  • reprezentante auto, service-uri, parcari etajate
  • magazine de prezentare si de comercializare
  • cladiri pentru desfasurarea de activitati sportive & recreative
  • hale pentru organizarea de targuri si expozitii
  • cladiri de birouri

1) Executia de hale pentru productie industriala pe structura metalica si beton se face in urma unui proiect realizat in functie de tipul de activitate desfasurata. Proiectarea se face de catre specialistii nostri cu vasta experienta in proiectarea de hale pentru productie industriala. Eurohale Antreprenor SRL este unul din principali constructori specializati in constructia de hale pentru productie industriala.

2) Constructia de centre logistice necesita atentie deosebita din partea proiectantilor si echipelor care executa lucrarea datorata complexitatii executiei unui astfel de proiect. Manoperaconstructii.ro a selectat firme de constructii specializate in constructia de centre logistice cu diverse destinatii (de ex.: centre logistice pentru transporturi, centre logistice pentru distributie sau antrepozite), dar si mari producatori si distribuitori de materiale de constructii necesare in constructia de centre logistice. Pentru cerere de oferta constructie centru logistic cu destinatie de distributie, transporturi sau antrepozit va rugam contactati reprezentanti nostri din Bucuresti.

3) Manopera pentru reprezentante auto, service auto sau parcari etajate este asigurata de manoperaconstructii.ro punand accent atat pe calitatea executiei dar si pe materialele folosite in constructiile proprii. Reprezentantele auto necesita de asemenea un grad de finisare interioara superior si un proiect de structura bine realizat care sa faciliteze buna desfasurare a activitatii specifice. Un consultant specializat este disponibil oricand pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna varianta pentru constructia unei reprezentante auto, service auto sau parcare etajata la sediul noastru din Bucuresti.

4) Un centru comercial complex sau un magazin de prezentare reprezinta o provocare pentru orice firma de constructii. Datorita experientei pe care firmele de constructii colaboratoare au acumulat-o in 20 de ani putem oferi un deviz competitiv la executie si materialele necesare acestor tipuri de constructii.

5) Structura metalica pentru hale cu diferite destinatii este specialitatea colaboratorului nostru principal in constructia de hale metalice Eurohale Antreprenor SRL, avand peste 30 de lucrari reprezentative realizate la nivel national. Structura metalica folosita la constructia de hale este realizata din materiale de inalta calitate si cu respectarea normelor europene. Realizarea si montarea se face cu echipe specializate si utilaje de ultima generatie acest fapt reducand considerabil timpul de executie si montaj.

Pentru cererea de oferta pentru realizarea proiectarii si executiei constructiilor precum hale, spatii depozitare si birouri, productie si montaj structura metalica, va rugam apelati unul din consultantii nostri comerciali din Bucuresti sau folositi formularul de contact.

Multumim ca ati ales manoperaconstructii.ro