Manoperaconstructii.ro, efectueaza lucrari de demolari pentru toate tipurile de cladiri. Demolarile se fac controlat cu respectarea normelor tehnologice in vigoare; la cererea beneficiarului se poate realiza recuperarea materialelor de constructii rezultate in urma demolarii. Datorita diversitatii tipurilor de cladiri care trebuie demolate, fiecare lucrare de demolare trebuie atent analizata de catre specialisti pentru a evita riscul mare de accidente si pentru a realiza un plan eficient de recuperare a materialelor rezultate in urma demolarii.

In demolari de case a caror structura au in continut fier beton, beton armat, lemn  si caramida sau bca, manopera este executata in functie de amplasament cu ajutorul unui excavator cu foarfeca hidraulica care are capacitatea de a slabi punctele de rezistenta.

Daca amplasamentul este in calcan si nu se poate folosi un excavator cu foarfeca hidraulica procesul demolarii se desfasoara cu ajutorul uneltelor clasice si a lucratorilor specializati; acest proces de demolare are un timp de executie marit dar posibilitatea de reciclare a materialelor rezultate si folosirea lor in alte constructii este semnificativ marita. Materialele ce pot fi refolosite in urma demolarii clasice a unei case sunt: caramida, fierul beton care poate fi valorificat, betonul care poate fi folosit ca material de umplutura si lemnul.

 

Pentru demolari de case manoperaconstructii.ro are incheiate contracte cu echipe din Bucuresti si Ilfov. Daca detineti o casa si doriti sa refolositi materialele rezultate in urma demolarii va rugam sa contactati reprezentantii nostri comerciali si in cel mai scurt timp un specialist se deplaseaza la dumneavoastra pentru a realiza impreuna planul demolarii.

 

Pentru demolari de mare amploare a cladirilor care au avut diverse destinatii cum ar fi  industriale, hale, depozite, fabrici, combinate, ferme  se pot aplica in functie de structura si amplasament diverse procedee de demolare. Demolarile industriale se executa cu ajutorul excavatoarelor cu foarfeca hidraulica, macara cu bila ce reprezinta una dintre cele mai vechi metode de demolare sau demolari prin implozie .

 

Demolarile care permit folosirea unei macara cu o bila atasata sunt in general cladirile industriale de mica inaltime si amplasate intr-o zona izolata; executarea acestui tip de demolare presupune personal calificat si atentie deosebita din partea echipei de constructii participante datorita gradului de risc generat de miscarea bilei. Este recomandat doar daca structura si amplasamentul permite.

 

In demolari care permit folosirea de excavatoare cu foarfeca hidraulica atasata se beneficiaza de un timp de executie redus si de o posibilitate de reciclare a materialelor rezultate marita. Aceasta metoda de demolare se foloseste in functie de cladire (hala, depozit, fabrica, combinat, ferma..etc) dupa indepartarea in prealabil a elementelor de interior sau de acoperire. In urma demolarii cu foarfeca se poate valorifica fierul beton din structura si betonul concasat care este folosit cu succes  ca strat de baza pentru toate tipurile de drumuri.  Avantajul major al acestui tip de demolare generat in urma posibilitatii manipulari cu acuratete a utilajului reprezinta:

–  demolare fara riscuri majore de acidente

– timp de executie redus

– executie de demolari in locatii dificile

– procent mare de recuperare a materialelor

– costuri mai mici de executie.

 

Manoperaconstructii.ro asigura executia de demolari la nivel national putand disloca in cel mai scurt timp echipe specializate si utilaje oriunde in tara.

 

Pentru cladirile cu regim de inaltime ridicat ( turnuri industriale, blocuri turn sau cet-uri) se aplica in general demolarea prin implozie ce are la baza folosirea de material explozibil si necesita automat autorizatii speciale si echipe cu experienta pirotehnica. Pentru efectuarea demolarii prin implozie este necesar sa se cunoasca proiectul de rezistenta al cladirii ce urmeaza a fi demolata pentru a se calcula unghiul si distanta la care demolarea poate fi executata fara riscuri. Manoperaconstructii.ro colaboreaza cu echipe specializate in demolari prin implozie si asigura acest tip de demolare la nivel national.

 

Pentru preturi si conditii de executare a lucrarilor de demolari apelati departamentul nostru commercial din Bucuresti sau folositi formularul de contact.

Multumim ca ati ales manoperaconstructii.ro!