Platforme Industriale

In realizarea de platforme industriale si terasamente, manoperaconstructii.ro  este unul din principalii jucatori pe piata constructiilor din Romania, avand un portofoliu impresionant de lucrari.

Pentru realizarea  lucrarilor de calitate folosim materiale din productia proprie respectiv toate tipurile de agregate de balastiera, balast compactabil 98%, si beton de inalta calitate comercializat de manoperaconstructii.ro. Realizarea lucrarilor la platformele industriale betonate se face cu utilaje de constructii de inalta performanta dotate cu Gps si Gprs ce reduce timpul de executie facand posibil lucrul pe timp de noapte, in trei schimburi.

Utilajele de constructii folosite la realizarea de platforme si terasamente sunt de ultima generatie dotate cu sisteme L.A.S.E.R marca TOPCON 3D.

Cererea de oferta pentru realizarea proiectului  indiferent de suprafata sau amploarea acestuia, va fi adresata reprezentantului nostru zonal. Mentionam de asemenea ca putem realiza lucrari de constructii de inalta calitate oriunde in tara. In prezent ne puteti contacta la departamentul comercial din Bucuresti.