Manopera Constructii

In realizarea constructiilor de hale, spatii depozitare si spatiilor cu destinatia de birouri manoperaconstructii.ro colaboreaza cu lideri consacrati pentru acest tip de lucrari, fiind unul dintre principalii furnizori al materialelor necesare realizari acestor tipuri de constructii.

Unul din colaboratorii principali Eurohale Antreprenor SRL cu un bogat portofoliu de lucrari la nivel national si specializata in constructiia de hale, spatii depozitare, birouri si in productia si montajul de structuri metalice, executa lucrari de inalta calitate fiind certificata si avand investitii in utilaje de constructii de peste doua milioane de euro.

Efectuam proiectare si executie pentru hale, spatii depozitare si cu destinatie de birouri oriunde in tara, dispunem de personal calificat si garantam buna executie si professionalism in realizarea oricarui tip de proiect.

Halele pe structura metalica si beton pot avea diferite destinatii:

– Productie industriala
– Depozitare en-gros & en-detail(pt orice fel de marfuri – inclusiv alimentare)
– Centre logistice diverse (transporturi, distributie, antrepozite)
– Reprezentante auto, service-uri, parcari etajate
– Magazine de prezentare si de comercializare
– Cladiri pentru desfasurarea de activitati sportive & recreative
– Hale pentru organizarea de targuri si expozitii
– Cladiri de birouri

Pentru cereri de oferta realizare proiect si executie lucrari de constructii hale , spatii depozitare si birouri, productie si montaj de structura metalica, va rugam apelati unul din consultanti nostri comerciali din Bucuresti.

Multumim ca ati ales manoperaconstructii.ro