HERACLES IMOB furnizor national de materiale de constructii grosiere (fier beton, beton, caramida, agregate balastiera, nisip, pietris, cherestea) efectueaza lucrari de constructii „la rosu„, si „la cheie” prin colaborarea cu firme de constructii cu renume la nivel national, obtinand in acest scop cele mai competitive preturi din tara prin livrare la constructiile proprii, materiale cu 10% mai ieftine fata de preturile pietei.

Preturi pentru constructii case/vile la rosu sau la cheie 2017
Manopera case la rosu cu materialele clientului 35-45 euro/Mp
Constructie case la rosu cu materiale incluse in pret 130-160euro/Mp
Manopera case la cheie cu materialele clientului 80-120euro/Mp
Constructie case la rosu cu materialele incluse in pret 350-400euro/Mp
Manopera pentru constructia de case la rosu sau la cheie este asigurata de manoperaconstructii.ro si sustinuta de HERACLES IMOB  prin livrarea de materiale necesare constructiilor la nivel national, echipele noastre de constructii sunt specializate in constructii de case la rosu si la cheie avand o bogata experienta nationala si Europeana.
Acoperirea nationala si profesionalismul echipelor de constructii ofera clientilor nostri servicii rapide mecanizate pentru orice tip de constructii civile si industriale cu un timp de executie record si un pret competitiv datorita accesului facil la materialele de constructii furnizate de societatea nostra si a posibilitatii de a deplasa echipe de constructii si utilaje oriunde in tara. Serviciile oferite de echipele noaste includ proiectare , design interior , executie , ecologizare si amenajare spatii exterioare (gradini).
Cateva din elementele principale unei constructii la rosu va sunt prezentate mai jos:
Sapaturile pentru fundatie se realizeaza cu utilaje mecanizate (buldoexcavatoare) fapt ce reduce considerabil timpul de executie. Pentru elevatii se foloseste beton C12/15 de calitate superioara si fier beton de productie romaneasca, la elementele de rezistenta grinzi si placi folosim de asemenea fier beton de productie autohtona cu diametrul 10mm si beton c18/22,5  folosit in general la constructiile cu un regim de inaltime mai mare de P+2, acest fapt facand din constructiile realizate de echipele noastre constructii durabile si cu un grad ridicat re rezistenta seismica.
Toate lucrarile se executa respectand legislatia si normele tehnologice in vigoare materialele de constructii folosite fiind insotite de certificate de calitate si provenienta.

Prin colaborarea cu HERACLES IMOB beneficiati de servicii rapide si profesionale la nivel national. Pentru construcțiile executate integral de catre compania noastra, oferim garantii de buna execuție, cuprinse intre 6 si 24 luni calendaristice. In acest moment avem reprezentanta in Bucuresti si distribuim materiale de constructii in toate judetele din tara.

HERACLES IMOB poate asigura echipe profesioniste de constructii in orice zona din tara.

Indiferent ca doriti sa construiti o casa cu materialele dvs. sau doriti doar servicii de manopera, Zeta Technology va ofera cele mai bune solutii pentru constructia dvs.

Multumim ca ati ales HERACLES IMOBS.R.L.